Pera De Lleida Fruita De Lleida Fruits De Lleida PeraDeLleida UE Lleida U.E. Lleida Lleida Esportiu


Ir al Contenido

AvisLegal

La visita o accés a aquesta pàgina web, que és de caracter privat i no públic, exigeix l’acceptació del present avís. A aquesta web hi ha enllaços a altres prgines web i els propietaris de les mateixes són plenament responsables dels continguts que publiquin. Per tant, www.PeraDeLleida.com ni aprova ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, opinions, arxius i qualsevol classe de material existent a les dites pagines web i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts i serveis existents als anomenats llocs web i arxius enllaçats i que són aliens a aquesta pagina web.

En el cas que així s’estimi oportú o li sigui requerit, www.PeraDeLleida.com eliminarà els enllaços a aquelles pàgines web o arxius requerits.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels seus continguts, de conformitat amb la legislació aplicable i el present avís. D’aquesta manera, l’usuari haurà d’abstenir-se de fer un ús no autoritzat o fraudulent del website i/o dels continguts amb finalitats il·lícites.

L'accés a aquesta web és de caracter gratuit però no els continguts. Per això l’accés a la mateixa pot estar restringit, reservant-nos el dret d’admissió i per tant no som responsables de disfuncions i/o falles en l’accés o visualització de la pagina.

Així mateix aquest caracter gratuit i privat PROHIBEIX de manera explícita l’ús del material contingut a tota la web en tot o en part bé sigui per persones físiques o jurídiques i tot i que es citi la font i sense anim de lucre. Tot el material contingut a la web és propietat de www.PeraDeLleida.com  i només amb autorització escrita de www.PeraDeLleida.com se’n podra fer ús. La utilització del material contingut a la web sense la corresponent autorització escrita facultarà als propietaris de www.PeraDeLleida.com a emprendre totes aquelles accions legals que es puguin considerar pertinents.

La entrada a la web implica l’acceptació d’aquestes condicions ja que en cas contrari no esta autoritzat a entrar, puguen, els propietaris de www.PeraDeLleida.com emprendre totes aquelles accions que considerin oportunes amb el fi de salvaguardar el material de la mateixa i el compliment d’aquestes condicions.Regresar al contenido | Regresar al menú principal